Heads up, whops det va länge sedan…

Jag är inte lat. Jag har bara annat för mig.

Jag är inte lat. Jag har bara annat för mig. Så skulle jag nog kunna tänka om mycket. Jag är ju en sån med många bollar i luften. Helst ska jag göra 10 saker samtidigt som jag planerar ytterligare 3 andra saker på distans. För det mesta går det bra att ha det så, men ibland blir det lite mycket.

Nu har jag inte skrivit på föräldrasupport.se på ett tag. Dels har jag varit mammaledig och det där skrivarflödet har inte kommit naturligt. Dels så har vi ett väldigt spännande webbprojekt igång som jag tar all extra tid som finns till godo och fördjupar mig i.

Så skulle jag nog kunna tänka om mycket. Jag är ju en sån med många bollar i luften. Helst ska jag göra 10 saker samtidigt som jag planerar ytterligare 3 andra saker på distans. För det mesta går det bra att ha det så, men ibland blir det lite mycket.

Så för den nyfikne… snart kommer nog en webbutbildning i föräldraskap!

Visst är det spännande.

2019-01-18T19:31:48+00:00 januari 18th, 2019|

Leave A Comment