Förändringar

Det sker förändringar både på hemsidan och i livet. För er läsare kommer ni märka att blogginläggen kommer att få ta mer och mer utrymme på sidan. För jag och Ingo har nämligen valt att avveckla företaget “Föräldrasupport Nina och Ingo HB”. Istället kommer det fortsätta att få vara en mer renodlad blogg. Alltså inte ett företag.

Det känns som en klok lösning eftersom vi inte haft så mycket tid eller engagemang för vårt lilla projekt. Det kommer att hända en del på sidan, och det kommer att märkas att det blir mer personligt än vad det varit tidigare. Jag har ju varit den som mestadels skrivit, och givetvis kommer jag att fortsätta med det med.

Förändringar, förbättringar, utmaningar, utveckling är ord jag älskar. Det får mig att bli aldeles pirrig i magen av nyfikenhet. Det gäller dock inte för alla. Särskilt inte om det är någon annan som kommer med förslaget. Jag har full förståelse för detta.

Men jag tycker om förändringar. Framtiden är full av nya utmaningar. Ska bli väldigt intressant att se vad framtiden har att erbjuda.

Kramar Nina

2017-06-24T13:04:59+00:00 juni 24th, 2017|

Leave A Comment